Ons aanbod voor volwassenen

Ontdek de kunstenaar in jezelf; je

creativiteit!

Hoe maak je de creativiteti die je in je hebt wakker? Hoe ga je te werk in het scheppen van een niewue werkelijkheid? Laat je uitdagen door drie kunstenaars die zich elk onderscheiden in hun eigen proces van creeëren. in deze mini-cursus van 6 zaterdagen of zondagen brengen de drie kunstenaars je elk twee dagen mee op hun reis naar de nieuwe werkelijkheid. Elk op een eigen wijze laten ze je ervaren hoe je tot een beeld komt dat geheel door je eigen creativiteit tot stand komt. In hun methode en met de keuze van het materiaal waar zij mee werken geven zij jou de ruimte om vanuit een ander gezichtsveld onder leidng van je gevoel een nieuwe werkelijkheid te vormen.
Meer info
                                                                    Educatief Centrum voor Coaching en Ontwikkeling
Home Aanbod voor leerlingen Aanbod voor docenten Aanbod voor scholen Persoonlijke ontwikkeling Contact

Aandacht voor jezelf: traject op maat

Wil je echt aan de slag om oude strategieën, oud zeer uit je systeem te werken ga dan voor een individueel traject. Het lkan ook zijn dat het even meer energie vraagt dan het oplevert. Elke dag is dan zo zwaar dat het moeilijk is om voldoende energie te hebben voor de volgende dag. Je kent zoveel angsten dat je je geen raad meer weet. Hoe komt het toch dat je jezelf zo’n zorgen maakt dat je niet meer normaal kunt functioneren. Wat maakt dat mijn leven zo angstig of zo zwaar is? Hoe komt het dat ik niet gewoon ontspannen door het leven ga. Waarom heb ik vaak slapeloze nachten? Waarom zijn de normaalste zaken zo moeilijk voor me? Er zijn verschillende methodieken die je in staat stellen om afscheid te nemen van oude zaken die geen positieve functie meer voor je hebben of om verlost te worden van je angsten. Je kunt via therapie, een massage, een healing of een natuurgezondheidstraject (gezonde voeding) je problemen of beperkingen in de ogen kijken. Zo kun je aan je verdere ontwikkeling invulling geven.
Meer info

Aanbod voor blinden of slechtzienden

Volwassenen Het accepteren dat u slechtziend of blind bent geworden is een probleem an sich. Het feit dat u zich moet aanpassen in een wereld die is gebouwd door en voor zienden maakt het omgaan met slechtziendheid of blindheid extra moeiljk. U kunt last hebben van psychische problemen. Dat kan zijn omdat u telkens in een cirkel van gedachten geraakt en daar niet meer uitkomt. U voelt zich letterlijk beperkt. Het gevoel tast uw gevoel van eigenwaarde aan. U wilt niet meer vooruit, u zit in het protest met de hakken in  het zand. U oordeelt zwaar over uzelf omdat u vindt dat u tekort schiet. Zoek een coach die u kan begeleiden in het oplossen van uw problemen. Wordt de mens die u wilt zijn,  En laat het leven weer de moeite waard zijn, mooi zijn!
Meer info